Rozhodovanie manažérov v procesoch internacionalizácie malých a stredných podnikov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Prezentácia súčasných názorov na internacionalizáciu vo väzbe na rozhodovacie procesy, ktoré tvoria základ medznárodných stratégií. Charakteristika metódy výskumu a spôsob konštrukcie mentálnych máp.