One road, two ways: integration of Estonia and Latvia to Economic and monetary union - Baboš, Pavol
Budovanie národných ekonomík Lotyšska a Estónska. Estónsko - menová politika a stabilizácia. Lotyšsko - menová politika a stabilizácia. Obdobie stabilizácie a vývoj po ňom. Európska únia a menová integrácia. Problémy okolo maastrichtských kritérií. Nástrahy stabilizačnej politiky. Rozpočtovanie - kľúč k úspechu?