Modely cenovej regulácie sieťových odvetví - Fendeková, Eleonora, 1952-
Všeobecné princípy cenovej regulácie monopolu. Rovnováha v podmienkach dokonalej konkurencie verzus v podmienkach monopolu. Firma v prostredí dokonalej konkurencie a monopol. Regulácia na báze návratnosti investícií. Regulácia na báze návratnosti výstupu.