Veda on-line očami používateľa - Zendulková, Danica
Národný informačný systém podpory výskumu a vývoja v SR. Prístup k elektronickým informačným zdrojom (NISPEZ). Európsky fond regionálneho rozvoja informačných systémov vedy a výskumu v EÚ (ERDF). Výsledky analýzy.