Budúce formy a obsah pedagogického procesu - Brixová, Janette
Pozícia vysokoškolského učiteľa pri poskytovaní poznatkov s podporou informačných technológií. Informácie sprístupňované študentom prostredníctvom zodpovedajúcej formy a obsahu prednášok, cvičení či seminárov. Uplatňovanie nových poznatkov v pedagogickom procese.