Nezamestnanosť absolventov vysokých škôl v období globálnej ekonomickej krízy - Srnánková, Ľubomíra
Vývoj zamestnanosti absolventov vysokých škôl v predkrízovom období. Súčasná situácia a dopady ekonomickej krízy. Zmeny pozície absolventov vysokých škôl na trhu práce. Tendencia predlžovania doby nezamestnanosti. Štatistické údaje.