Inovační aktivita firem a konkurence - Zemplinerová, Alena
Overenie systematického vzťahu medzi veľkosťou firmy a výskumno-vývojovou aktivitou firiem a či je odvetvová koncentrácia významným determinantom tejto aktvity.