Commercial banks' products to finance investment plans of SME - Klimiková, Mária
Bankové produkty na podporu investičných plánov malých a stredných podnikov. Stredno a dlhodobé úvery. Revolvingový úver. Emisný úver. Hypotéka. Úverová analýza podniku. Investičné produkty pre SME vybraných slovenských komerčných bánk. ČSOB, Slovenská sporiteľňa, Tatra banka, UniCredit Bank, Volksbank, Všeobecná úverová banka.