Vývoj zaměstnanosti v znevýhodněných oblastech v letech 2002-2006 - Střeleček, František
Vymedzenie znevýhodnených oblastí (Less favoured Areas-LFA). Podiel LFA na celkovej využívanej pôde v roku 2005. Pohľad na údaje o zamestnanosti v tejto oblasti.