Sledovanie uplatnenia absolventov v praxi - Rešetová, Kvetoslava
Identifikácia problémov uplatnenia absolventov vysokých škôl na domácom trhu práce. Determinanty migrácie za prácou do zahraničia. Projekt Materiálovotechnologickej fakulty STU v Trnave. Hlavné zameranie projektu.