Správanie a konanie podnikov v súčasnom podnikateľskom prostredí - Slávik, Štefan, 1955-
Parametre správania a konania podnikov. Vnútorné a vonkajšie prostredie podniku. Výsledky prieskumu o konaní a správaní podnikov.