Spotrebné dane v rámci úsporného balíčka - Šubík, Peter
Novely niektorých zákonov z dôvodu zníženia deficitu verejných financií. Ide o zmeny v zákonoch č. 98/2004 Z.z. o spotrebnej dani z minerálneho oleja v znení neskorších predpisov, v zákone č. 106/2004 Z.z. o spotrebnej dani z tabakových výrobkov v z.n.p. a zákona č. 609/2007 Z.z. o spotrebnej dani z elektriny, uhlia a zemného plynu.