Možnosti implementácie projektového manažmentu v malých a stredných podnikoch - Majtán, Miroslav
Prezentácia najpodstatnejších výsledkov prieskumu realizovaného v rámci projektu VEGA s príslušnou mierou zovšeobecnenia.