Vplyv aristotelizmu pri vysvetľovaní konania u Tomáša Akvinského a Rajmunda Lulla - Volek, Peter
Vplyv aristotelizmu pri vysvetľovaní konania u Tomáša Akvinského a Rajmunda Lulla. Základné prvky týchto vplyvov. Posun voči aristotelizmu a dôvody odlišnosti akceptácie aristotelizmu.