Měnící se svět bankovních poplatků - Machala, Karel
Globálny vývoj a štruktúra bankových poplatkov v rámci jednotlivých regiónov Európy, Ameriky a Ázie. Európske krajiny neplatiace eurom a krajiny EMÚ. Rozdielne poplatky v eurozóne. Regulácia a správanie klientov.