Finanční vzdělanost v ČR je překapivě nízká konzervativní model chování českých spotřebitelů se změnil - Chuchvalcová, Jana
Meranie finančnej gramotnosti dospelej populácie v Českej republike. Orientácia spotrebiteľa na finančnom trhu. Finančná gramotnosť a správanie klientov vo svete financií. Výsledky projektu Ministerstva financií ČR a Českej národnej banky.