Aplikácia marketingových nástrojov v slovenských výrobných družstvách vo vzťahu k ich veľkosti - Šúbertová, Elena
Vplyv veľkosti družstva na využívanie nástrojov marketingového mixu v podmienkach slovenských výrobných družstiev.