Rok 2011 se zapíše do dějin - Machala, Karel
Vývoj celosvetového rastu jednotlivých ekonomík. Správy významných bánk a Svetovej banky. Analýzy MMF na záchranu krajín, ktoré sa dostali do dlhovej krízy. Refinancovanie dlhov. Inflačné riešenia a vyjadrenia politikov.