Štátne účelové fondy a ich právne postavenie - Kubincová, Soňa
Charakteristika štátnych účelových fondov. Zrušenie niektorých štátnych fondov. Štátne účelové fondy v súčasnosti - a) štátny fond rozvoja bývania, b) environmentálny fond, c) národný jadrový fond. Zdroje fondov, ich hospodárenie, ciele.