Živnostenský úrad - nové úlohy - Kováčiková, Eva
V roku 2010 sa zavŕšil proces formovania živnostenských úradov na jednotné kontaktné miesta (JKM) - one stop office. Zrušenie koncesovaných živností a povoľovacieho konania. Nové úlohy JKM. Ohlásenie živnosti. Vydanie osvedčenia o živnostenskom oprávnení. Zánik živnostenského oprávnenia. Pozastavenie živnosti. Živnostenský register.