Finančné prostriedky pre školy a školské zariadenia - Matula, Ján
Komentár k nariadeniu vlády Slovenskej republiky č. 517/2010 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády SR č. 630/2008 Z.z., ktorým sa ustanovujú podrobnosti rozpisu finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu pre školy a školské zariadenia v znení neskorších predpisov. Ciele novely.