[Manažment úverového financovania a úverových obchodov] - Tóth, Miroslav, 1961-
Recenzia na monografiu, ktorá je rozdelená do ôsmych kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú a postupne odhaľujú vzájomné väzby medzi financovaním podniku, bankovými úvermi, zabezpečovacími nástrojmi úverov, úverovým financovaním exportu, manažmentom úverového a úrokového rizika, alternatívnymi formami dlhového financovania podniku a finančným riadením v podmienkach úverového zadlženia.