Od ledna bez zbytečného rizika? nová pravidla pro odměňování bankéřu nabyla účinnosti již 1. ledna 2011 - Rozsypal, Tomáš
Európska únia a pravidlá odmeňovania vo finančnom sektore. Nový systém odmeňovania manažmentu vo finančných inštitúciach v ČR. Direktíva o kapitálovej primeranosti (Capital Requirement Directive, CRD). Implementácia medzinárodného rámca obozretného podnikania na finančných trhoch.