[Organizovanie] - Jankelová, Nadežda, 1966-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá podáva prehľad o podstate organizovania, organizačnom dizajne a jednotlivých druhov organizačných štruktúr v podnikoch. Načrtáva nové progresívne tendencie v organizovaní v súlade so súčasným ekonomickým a spoločenským vývojom na Slovensku i vo svete.