ZUNO: unikátní a nezávislý brand kanibalizace s Raiffeisenbank nehrozí, máme rozdílné cílové skupiny - Čurda, Pavel
Informácie šéfa projektu Andrása Hámoriho, o plánoch novej internetovej banky ZUNO v Českej republike. Regionálny projekt Raiffeisen Bank Internacional (RBI). Bankové služby ZUNO v ČR a na Slovensku.