Vybrané scenáre vývoja centier moci v roku 2025 - Szikorová, Nóra
Scenáre vývoja centier moci z perspektívy USA. Štyri možné scenáre potenciálnych kľúčových hráčov medzinárodných vzťahov. Scenáre pre Japonsko. Scenáre vývoja centier moci z perspektívy EÚ. Scenáre vývoja centier moci z pohľadu Ázie a Afriky.