Zostavenie individuálnej účtovnej závierky podnikateľov za rok 2010 - Šlosárová, Anna
Účtovná jednotka je povinná zostaviť individuálnu účtovnú závierku najneskôr do šiestich mesiacov od dátumu, ku ktorému sa závierka zostavuje, ak osobitný predpis neustanovuje inak. Podnikateľská účtovná jednotka musí vyhotoviť riadnu individuálnu účtovnú závierku do dňa podania daňového priznania k dani z príjmov za uplynulé zdaňovacie obdobie, pretože individuálna závierka je povinnou prílohou k daňovému priznaniu k dani z príjmov účtovnej jednotky.