Vplyv macedónsko-gréckeho sporu o názov štátu na integračné snahy Macedónska - Holzerová, Petra
Pôvod macedónsko-gréckeho sporu a jeho vplyv na medzinárodné uznanie Macedónska. Dočasná dohoda. Rokovanie o názve štátu pod dohľadom OSN. Vplyv macedónsko-gréckeho sporu na integráciu Macedónska do NATO. Vplyv macedónsko-gréckeho sporu na integráciu Macedónska do EÚ. Dôsledky blokovania vstupu Macedónska do integračných zoskupení.