Determinanty priamych zahraničných investícií a vplyv PZI na ekonomický rast - Kováčiková, Petra
Empirický výskum determinantov priamych zahraničných investícií v regióne Európskej únie. Súčasný stav a metodológia riešenia empirického výskumu v tejto oblasti. Interpretácia výsledkov jednotlivých modelov, odhadnutých z údajov pre EÚ 27 a pre EÚ 12.