Riadenie spokojnosti zainteresovaných strán a nezhody pri implementácii SMK na verejných vysokých školách v SR - Turisová, Renáta
Špecifické aspekty implementácie systému manažérstva kvality (SMK) v zmysle STN EN ISO 9001:2009 na slovenských vysokých školách resp. univerzitách.