Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 2010 - Drozd, Marián
Povinnosť podať daňové priznanie vyplýva z ustanovenia par. 32 ods. 1 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Základ dane - kvantitatívny parameter pre určenie výšky daňovej povinnosti. Zásady pri zisťovaní základu dane. Celkový základ dane daňovníka. Odpočítateľné položky od celkového základu dane. Daň. Daňový bonus. Vzor daňového priznania. Príklad na vyplnenie daňového priznania typ A. Príklad na vyplnenie daňového priznania typ B.