IKT a ich význam pre rozvoj území a súdržnosť - Parízková, Jana
Zmena situácie vo využívaní informačných a komunikačných technológií na Slovensku po roku 1989. Osobitná pozornosť je venovaná významu a vplyvu IKT vo vzdelávaní, vo verejnej správe a v zdravotníctve. Príspevok obsahuje tiež stručne popísané a možné budúce smery v oblasti IKT. Najvýznamnejšie firmy v IKT sektore na Slovensku.