Vývoj sektora IKT v Bratislavskom regióne - Pástor, Rudolf
Zhodnotenie vývoja sektora IKT v Bratislavskom regióne. Vznik a vývoj IKT firiem po roku 1989, zahraničné investície v sektore IKT a inovácie vo vybraných firmách v skúmanom odvetví. V záverečnej časti príspevku autor sumarizuje získané informácie a poznatky. Príspevok je založený na osobných interview vo vybraných IKT firmách a inštitúciách v Bratislavskom regióne.