Obaly z tuhých plastových fólií - Vítek, Miloslav
Typy fólií, ktoré sa používajú na výrobu obalov. Sortiment obalov. Plastové vinuté obaly. Skladateľné obaly - skladačky z fólií. Výrobcovia týchto obalov.