Vplyv vedy a výskumu na výkonnosť ekonomiky Slovenskej republiky - Fülöp, Peter
Vplyv vedy a výskumu na ekonomiku Slovenskej republiky. Možnosti zlepšenia pozície Slovenskej republiky pri procese reálnej konvergencie. Analýza vplyvu vedy a výskumu. Výkonnosť a jej dôležitosť pri formovaní ekonomických štruktúr.