Prognóza vývoja reálneho HDP SR do roku 2014 - Silanič, Peter, 1984-
Reálna konvergencia ako proces dobiehania vyspelejších ekonomík menej rozvinutými ekonomikami. Prognóza vývoja hrubého domáceho produktu ako základného kvantitatívného ukazovateľa vyspelosti ekonomiky. Prognóza vývoja HDP, viaceré varianty a riziko naplnenia.