Transferové oceňovanie v teórii a praxi metóda následného predaja - Luknárová - Kutišová, Dalila
Metóda následného predaja (Resale price method) je treťou zo skupiny tradičných transakčných metód transferového oceňovania založených na porovnávaní ceny. Definícia, význam niektorých pojmov a vzorec na výpočet. Použitie metódy. Plnoprávny distributér. Distributér s obmedzenými právomocami. Principál. Interné a externé porovnanie. Požiadavky na porovnateľnosť. Spoľahlivosť metódy. Silné a slabé stránky metódy.