Mezinárodní porovnání vybraných hodnotových ukazatelů v soustavě FADN - Bašek, Václav
Medzinárodné porovnanie ukazovateľov poľnohospodárskych podnikov vychádzajúce z oficiálnych výsledkov výskumu podnikov zahrnutých do FADN. Opiera sa o tzv. štandardné výstupy prepočítané na priemerný podnik v každom z členských štátov. Analyzované sú produkčné a nákladové ukazovatele, prevádzková podpora, hrubá a čistá pridaná hodnota v prepočte na hektár poľnohospodárskej pôdy a ďalšie odvodené indikátory.