Podielnici zmenili svoje investičné preferencie otvorené podielové fondy v číslach uplynulého roku - Škriniar, Pavel, 1979-
Kolektívne investovanie a výkonnosť fondov v minulom roku. Najvyššia výkonnosť a najvýraznejší pokles. Riziko a výnosnosť. Investičný profil a podiel na trhu. Celkové zhodnotenie fondov a spoločností.