Podpory vidieckym obciam z eurofondov - Buchta, Stanislav
Hodnotenie využívania eurofondov do najmenších vidieckych obcí Slovenska. Podporené obce vykazovali lepší demografický potenciál i lepšiu infraštrukturálnu vybavenosť ako nepodporené obce.