Nové pojmy pre podielnikov a správcov čo prinesie nový zákon o kolektívnom investovaní? - Ambra, Tomáš
Nový zákon o kelektívnom investovaní, ktorý by mal začať platiť na Slovensku od 1. júla 2011. Prijatie nového zákona a zmeny v regulácii kolektívneho investovania. Zladenie s pravidlami MiFID-u.