Manažérstvo reklamácií - Urdziková, Jana
Manažérstvo reklamácií súčasťou manažérstva kvality. Manažérstvo reklamácií ako proces. Piliere manažérstva reklamácií. Norma STN ISO 10002:2005. Realita v podnikateľskej praxi - výsledky výskumu.