Najlepší psi na finančných trhoch stratégia výberu konkrétnych akcií dogs of the dow má dobré výsledky - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Spôsoby investovania a investičné stratégie. Indexy akcií a dividendová výnosnosť. Michael O´Higgins, tvorca indexu Dogs of the Dow (psy z indexu Dow). Očakávaná ročná báza cien akcií. Vývoj a riziká.