Podnikatelia očakávajú mierne oživenie - Vlčko, Ján
V roku 2011 podnikatelia očakávajú mierne oživenie vo všetkých ukazovateľoch v porovnaní s rokom 2010. Ekonomický prieskum o očakávanom vývoji podnikateľskej sféry. Zadlženosť a vývoj pohľadávok. Vplyvy prostredia. Legislatíva. Zavedenie eura. Riziká pre podnikateľskú činnosť.