Meranie efektívnosti zdravotníckych zariadení v jednotlivých okresoch Slovenskej republiky - Boďa, Martin
Problematika efektívnosti poskytovania zdravotnej starostlivosti. Tradičné prístupy uplatňované pri hodnotení efektívnosti. Model obalovej analýzy dát. Aplikácia modelu oblalovej analýzy.