Imidž krajiny pôvodu produktu Slovensko v kontexte vnímania slovenskými respondentmi - Ürgeová, Johana
Výskum imidžu krajiny pôvodu agropotravinárskych produktov na Slovensku, v období 2007-2010. Názory slovenských respondentov na to, ako je naša krajina v zahraničí propagovaná.