Riziko a výnos a ich vplyv na výšku dôchodku kapitolky z finančného plánovania - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o finančnom plánovaní a miery sporenia na dôchodok. Sporenie na potrebný kapitál a dĺžka dožitia. Výška vkladu a vplyv rizika.