Dobré údaje nahrávajú akciám a zlacňujú dlhopisy podielové fondy od 31. decembra 2010 do 28. januára 2011 - Hanson, Michael
Údaje z americkej a európskej ekonomiky. Rizikové investície a výkonnosť fondov. Dlhopisové a akciové fondy. Čisté predaje. Predpokladaný a očakávaný vývoj.