Reálna konvergencia a jej kvalitatívne determinanty - Fifeková, Elena
Proces reálnej konvergencie. Kvalita ekonomického rastu Slovenskej repuliky v ostatných piatich rokoch. Vývoj HDP a príspevky k rastu v Slovenskej republike. Úroveň HDP na obyvateľa. Vývoj HDP a príspevky k rastu v Nemecku. Faktory, ktoré znižujú potenciál slovenskej ekonomiky dosahovať udržateľný rast. Dosiahnutá úroveň vybraných indikátorov inovačných vstupov SR voči EÚ. Saldo verejných financií a verejný dlh vybraných krajín EÚ. Chýbajúce priaznivé podmienky pre reálne udržateľnú ekonomickú výkonnosť Slovenskej republiky.