Na poistení vo firme nešetrite aspoň raz ročne skontrolujte poistné zmluvy a poraďte sa s odborníkmi - Ješko, Vladimír
Poistenie podnikania a predmet poistenia v poistných zmluvách firiem. Poistné produkty pokrývajúce riadiace a kontrolné právomoci osôb. Kategórie podnikateľských a priemyselných rizík. Základný rozsah poistenia.